Poletje brez nadležnega mrčesa in muh
Logotip
12.06.2023
Nazaj

Poletje brez nadležnega mrčesa in muh

Insekti ali žuželke lahko povzročajo škodo, prenašajo bolezni in v naši bližini delujejo moteče. Najbolj nadležni so komarji in muhe.

Za učinkovito zatiranje različnih vrst mrčesa priporočamo uporabo insekticida K-Othrine® SC 25, ki ima širok spekter delovanja na muhe, komarje, mravlje, ščurke, stenice. K-Othrine® SC 25 lahko uporabljamo v stanovanjskih, javnih in industrijskih objektih (skladišča, hlevi).

Uporaba je enostavna, saj pripravek K-Othrine® SC 25 le zmešamo z vodo in poškropimo po stenah. Velika prednost pripravka je, da ne pušča vonja, madežev in sledi.

Odmerek: 25–50 mL pripravka K-Othrine® na 5 L vode za 100 m2.

 

Učinkovita rešitev za muhe v hlevu pa je pripravek Quick Bayt® SPRAY, ki je insekticidna vaba za hitro in dolgotrajno zatiranje muh v hlevih, tudi tistih, ki so že odporne na druge pripravke. Vsebuje feromon, ki muho privlači in aktivno snov, ki jo ubije. Učinek je viden že po nekaj minutah in deluje od 4 do 6 tednov.

Priprava premaza: 250 g pripravka Quick Bayt® SPRAY zmešamo z 200 mL vode in s čopičem ali valjčkom nanesemo na zid. Količina zadostuje za hlev s cca. 25 glav živine.
Nanos na zidu ni moteč, saj je bele barve.
Pripravek lahko uporabljamo tudi, ko so živali v hlevu, saj vsebuje odvračalo Bitrex in s tem preprečuje zaužitje neciljnim organizmom.

Pakiranje: 50 g, 250 g, 1 kg

Hiter nakup v spletni trgovini Moja zemlja!

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.