Marchi Agro
Logotip
18.06.2020
Nazaj

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.marchiagro.it/en/home

Poglej izdelke partnerja
Marchi Agro

Marchi Agro je kmetijska divizija italijanske skupine Marchi Industriale, ki je bila ustanovjena leta 1873 v Pesciji (Toskana) in deluje v treh panogah:

– Osnovna kemija
– Kmetijstvo
– Obnovljivi viri energije

Danes ima skupina 98 zaposlenih in je vodilni italijanski proizvajalec kalijevega sulfata. Sedež skupine je v Firencah in ima proizvodni obrat v velikosti 140.000 kvadratnih metrov blizu Benetk.

Divizija Marchi Agro je bila ustanovljena z namenom, da bi razvila svoje dejavnosti na področju vodotopnih in listnih gnojil, ki pripomorejo zadovoljiti vse prehranske potrebe vseh vrst pridelkov: vinske trte, vrtnarstva, sadjarstva, okrasnih rastlin … Filozofija podjetja Marchi Agro je, da kmetom ponudi izdelke, primerne za njihovo zemljo, in da jim omogoči čim boljše izkoriščanje svojih pridelovalnih površin – z najmanjšim vplivom na okolje in največjo kakovostjo pridelka ter tudi finančnim donosom.

Zaradi strokovnega znanja in nadzora nad ključnimi surovinami, kot je kalijev sulfat, Marchi Agro ponuja vrhunska vodotopna gnojila za foliarno uporabo in sisteme za gnojenje.

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: Marchiagro

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.