Dekalb
Logotip
18.06.2020
Nazaj

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.dekalbasgrowdeltapine.com

Poglej izdelke partnerja
Dekalb

Blagovna znamka DEKALB® že več kot stoletje ustvarja zapuščino neverjetnih inovacij in vzpostavlja zgodovino neprekosljivih možnosti na tem področju.

DEKALB® je bil ustanovljen leta 1912 kot mala kmetijska zadruga in je že kmalu postal svetovni inovator v kmetijski proizvodnji semena. Prvi hibrid na svetu je trgu predstavilo prav podjetje DEKALB®, in to že davnega leta 1934. Njihovi strokovnjaki so v vseh teh letih analizirali veliko količino podatkov o pridelkih z namenom razvoja naprednih proizvodov za kmete. Identificirali in izsledili so vse tiste lastnosti rastlin, ki so odgovorne za povečanje pridelka na različnih območjih pridelave.

V Evropi je bil DEKALB® predstavljen v 60-tih letih prejšnjega stoletja in zahvaljujoč vrhunski genetiki je danes najperspektivnejša znamka na trgu, kjer njihovi hibridi predstavljajo 33 % svetovnega tržnega deleža.

DEKALB® napredne tehnologije žlahtnenja, genetske tehnike in znanje najboljših strokovnjakov so tako omogočili pospešeno izboljšanje germplazme* in največji izkoristek najboljšega genskega materiala na svetu – izjemno prilagodljive hibride koruze z visokim potencialom pridelka.

* Germplazma je niz genov, ki se preko reproduktivnih celic ali gamet prenašajo na potomce preko reprodukcije.

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.dekalbasgrowdeltapine.com/en-us/dekalb.html

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.