Bayer
Logotip
16.06.2020
Nazaj

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.bayer.com/sl/si/bayer-v-sloveniji

Poglej izdelke partnerja
Bayer

Bayer je globalna družba s ključnimi kompetencami na Life Science področjih varovanja zdravja in kmetijstva. Namen Bayerjevih izdelkov in storitev je pomagati ljudem in izboljšati kakovost življenja. Skupina si hkrati prizadeva ustvariti vrednost z inovacijami, rastjo in visoko donosnostjo. Bayer je zavezan načelom trajnostnega razvoja ter ravna kot družbeno in etično odgovorna družba. Ima več kot 300 podružnic po vsem svetu, globalni sedež družbe pa je v nemškem Leverkusnu, kjer se določajo skupne vrednote, cilji in strategije. Bayer zaposluje več kot 100.000 ljudi po vsem svetu in ima tri področja poslovanja: Pharmaceuticals, Consumer Health ter Crop Science.

Področje Crop Science je po mednarodnih merilih vodilno na področju varstva rastlin. Paleta njihovih pripravkov nudi ustrezne rešitve za večino problemov, s katerimi se srečujemo pri proizvodnji različnih rastlinskih kultur.

Crop Science vsako leto vlaga več kot 900 milijonov evrov v raziskave in razvoj, kar jim omogoča proizvodnjo najbolj inovativnih pripravkov. Njihovi pripravki so zasnovani tako, da zagotavljajo in ohranjajo visoke pridelke, hkrati pa jih odlikujeta zanesljivost in enostavna uporaba.

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: Bayer v Sloveniji

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.