Partnerji
Logotip

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.action-pin.fr/

Poglej izdelke partnerja
Action Pin

ACTION PIN je hčerinsko podjetje v 100-odstotni lasti skupine DRT.

DRT, ki so ga leta 1932 ustanovili gozdarji, ima sedež v departmaju Landes na jugozahodu Francije. DRT je eden izmed vodilnih v svetu na področju rastlinskih izvlečkov in derivatov bora. DRT je glavni zagovornik zelene kemije.
Leta 2019 je DRT:

  • imel 1500 zaposlenih po vsem svetu,
  • zabeležili 500 milijonov evrov prometa,
  • ustvarili 80 % prometa na mednarodnih trgih.

Portfelj izdelkov, ki jih je razvil DRT, vključuje več kot 250 snovi, ki se uporabljajo pri proizvodnji parfumov, lepil, gume, nutricevtikov, črnil, kozmetike, detergentov, fitofarmacevtskih sredstev in mnogih drugih artiklov.

ACTION PIN, ustanovljen leta 1995, je že več kot 25 let specializiran za načrtovanje, proizvodnjo in distribucijo specializiranih izdelkov iz surovin, proizvedenih iz borovcev.

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.basf.com/si/sl.html

Poglej izdelke partnerja
BASF

V BASF-u ustvarjajo kemijo (We create chemistry). Kot vodilno svetovno kemijsko podjetje ekonomski uspeh združujemo z varstvom okolja in družbeno odgovornostjo. Z znanostjo in inovativnostjo svojim strankam iz domala vseh panog pomagamo zadostiti trenutnim in prihodnjim potrebam družbe.

Skupina BASF ima več kot 117.000 zaposlenih in ima svoj portfelj organiziran v šest segmentov: kemikalije, materiali, industrijske rešitve, tehnologije obdelave površin, prehrana in nega, rešitve za kmetijstvo. Njihova korporativna strategija je usmerjena v inovacije; na trg nenehno uvajajo trajnostne rešitve, ki izboljšujejo kakovost življenja in ohranjajo vire. Razvijajo inovativne procese, tehnologije in izdelke za trajnostno prihodnost. Družba BASF je leta 2019 s prodajo ustvarila približno 59 milijard evrov.

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.agro.basf.si

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.bayer.com/sl/si/bayer-v-sloveniji

Poglej izdelke partnerja
Bayer

Bayer je globalna družba s ključnimi kompetencami na Life Science področjih varovanja zdravja in kmetijstva. Namen Bayerjevih izdelkov in storitev je pomagati ljudem in izboljšati kakovost življenja. Skupina si hkrati prizadeva ustvariti vrednost z inovacijami, rastjo in visoko donosnostjo. Bayer je zavezan načelom trajnostnega razvoja ter ravna kot družbeno in etično odgovorna družba. Ima več kot 300 podružnic po vsem svetu, globalni sedež družbe pa je v nemškem Leverkusnu, kjer se določajo skupne vrednote, cilji in strategije. Bayer zaposluje več kot 100.000 ljudi po vsem svetu in ima tri področja poslovanja: Pharmaceuticals, Consumer Health ter Crop Science.

Področje Crop Science je po mednarodnih merilih vodilno na področju varstva rastlin. Paleta njihovih pripravkov nudi ustrezne rešitve za večino problemov, s katerimi se srečujemo pri proizvodnji različnih rastlinskih kultur.

Crop Science vsako leto vlaga več kot 900 milijonov evrov v raziskave in razvoj, kar jim omogoča proizvodnjo najbolj inovativnih pripravkov. Njihovi pripravki so zasnovani tako, da zagotavljajo in ohranjajo visoke pridelke, hkrati pa jih odlikujeta zanesljivost in enostavna uporaba.

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: Bayer v Sloveniji

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.dekalbasgrowdeltapine.com

Poglej izdelke partnerja
Dekalb

Blagovna znamka DEKALB® že več kot stoletje ustvarja zapuščino neverjetnih inovacij in vzpostavlja zgodovino neprekosljivih možnosti na tem področju.

DEKALB® je bil ustanovljen leta 1912 kot mala kmetijska zadruga in je že kmalu postal svetovni inovator v kmetijski proizvodnji semena. Prvi hibrid na svetu je trgu predstavilo prav podjetje DEKALB®, in to že davnega leta 1934. Njihovi strokovnjaki so v vseh teh letih analizirali veliko količino podatkov o pridelkih z namenom razvoja naprednih proizvodov za kmete. Identificirali in izsledili so vse tiste lastnosti rastlin, ki so odgovorne za povečanje pridelka na različnih območjih pridelave.

V Evropi je bil DEKALB® predstavljen v 60-tih letih prejšnjega stoletja in zahvaljujoč vrhunski genetiki je danes najperspektivnejša znamka na trgu, kjer njihovi hibridi predstavljajo 33 % svetovnega tržnega deleža.

DEKALB® napredne tehnologije žlahtnenja, genetske tehnike in znanje najboljših strokovnjakov so tako omogočili pospešeno izboljšanje germplazme* in največji izkoristek najboljšega genskega materiala na svetu – izjemno prilagodljive hibride koruze z visokim potencialom pridelka.

* Germplazma je niz genov, ki se preko reproduktivnih celic ali gamet prenašajo na potomce preko reprodukcije.

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.dekalbasgrowdeltapine.com/en-us/dekalb.html

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.marchiagro.it/en/home

Poglej izdelke partnerja
Marchi Agro

Marchi Agro je kmetijska divizija italijanske skupine Marchi Industriale, ki je bila ustanovjena leta 1873 v Pesciji (Toskana) in deluje v treh panogah:

– Osnovna kemija
– Kmetijstvo
– Obnovljivi viri energije

Danes ima skupina 98 zaposlenih in je vodilni italijanski proizvajalec kalijevega sulfata. Sedež skupine je v Firencah in ima proizvodni obrat v velikosti 140.000 kvadratnih metrov blizu Benetk.

Divizija Marchi Agro je bila ustanovljena z namenom, da bi razvila svoje dejavnosti na področju vodotopnih in listnih gnojil, ki pripomorejo zadovoljiti vse prehranske potrebe vseh vrst pridelkov: vinske trte, vrtnarstva, sadjarstva, okrasnih rastlin … Filozofija podjetja Marchi Agro je, da kmetom ponudi izdelke, primerne za njihovo zemljo, in da jim omogoči čim boljše izkoriščanje svojih pridelovalnih površin – z najmanjšim vplivom na okolje in največjo kakovostjo pridelka ter tudi finančnim donosom.

Zaradi strokovnega znanja in nadzora nad ključnimi surovinami, kot je kalijev sulfat, Marchi Agro ponuja vrhunska vodotopna gnojila za foliarno uporabo in sisteme za gnojenje.

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: Marchiagro

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.spaa.it/en/home-en/

Poglej izdelke partnerja
Spaa

Italijansko podjetje SPAA® s.r.l. je leta 2005 v sklopu projekta “Sustainable Agriculture”ustanovil  Filipp Vitulli. Danes SPAA® s.r.l. velja za mlado, trdno in inovativno podjetje v sektorju »zelenjave za prehrano«.

Že od ustanovitve svoje raziskave usmerjajo v proizvodnjo prehranskih obnovitvenih formulacij pod svojo blagovno znamko nutriRESIstenza®. Linija posebnih gnojil, za katere je značilno dvojno in sinergijsko delovanje na rastlino, ki poleg zadovoljevanja njenih specifičnih prehranskih pomanjkljivosti inducirajo in spodbujajo njeno elicitorno delovanje proti fitofagom in patogenom. Linijo dopolnjujejo krepilni in rastni regulatorji, ki spodbujajo vse aktivnosti celičnega metabolizma rastline in njeno okrevanje po vseh fazah okoljskega stresa.

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.syngenta.si/

Poglej izdelke partnerja
Syngenta

Syngenta ima najširšo platformo tehnologij in virov za oskrbo in storitve v kmetijstvu (sredstva za varstvo rastlin, seme, biotehnologija …). Z radikalno integracijo vseh virov Syngenta ustvarja v svetu edinstven model za podporo razvoja in povečanja produktivnosti kmetijstva ter ustvarjanja dodane vrednosti za kmetijske proizvajalce. Inovativnost in jasno zavedanje svojega poslanstva predstavljata temelj njihovega uspeha.

Syngenta je prisotna v več kot 140 državah po svetu z zaposlenimi, ki se vsak dan soočajo z reševanjem težav in skrbijo za vaš boljši jutri.

Letno porabijo približno 1,3 milijarde ameriških dolarjev za raziskave in razvoj, z letom 2020 pa so se zavezali, da bodo vložili dve milijardi dolarjev v inovacije, ki so posebej usmerjene k doseganju sprememb v trajnostnem kmetijstvu.

Več o podjetju si lahko preberete na povezavi: www.syngenta.si

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.