Stop komarjem in muham
Logotip

Zatrite komarje in muhe na učinkovit način!

Pri nas je iz leta v leto več komarjev. Komar je, poleg muh, najbolj nadležen insekt tako za ljudi, kot tudi za druge živali.  Ne le, da so komarji nadležni, prenašajo lahko tudi nevarne bolezni. Komarjev se lahko učinkovito znebite z uporabo pripravka K-Othrine® SC 25.

K-Othrine® SC 25 je biocid, ki se ga uporablja za nadzor škodljivih in neželenih organizmov, kot so komarji, mravlje, muhe in tudi ščurki ter stenice. Pripravek se razredči z vodo in poškropi po površinah kjer se zadržujejo insekti: stene, stropovi … Pripravek deluje kontaktno in vpliva na živčni sistem insekta. To pomeni, da najprej povzroči neusklajeno gibanje žuželke, drugi učinek pa je popolna blokada osrednjega živčnega sistema žuželke, kar ima za posledico popolno ohromelost. Ta paraliza je znana kot knockdown.

K-Othrine® SC 25 deluje hitro in že v 15 minutah zmanjša populacijo prisotnih insektov za 50 %. Ima vse okoljevarstvene standarde (WHO) po katerih se ga uvršča med varne pripravke z majhnim tveganjem za ljudi in toplokrvne živali, v kolikor se ga uporablja v skladu z navodili.

Pakiranje: 100 mL

Področja uporabe: stanovanjski, javni in industrijski objekti (hlevi, skladišča itd.)

Za več informacij izpolnite spodnji obrazec oz. nas kontaktirajte na 031 843 801 (Blažka Kunšek) ali 031 413 364 (Blaž Sinur).

     

    <iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/R7ESp9YiTbo” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

    Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

    s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.