Proti muham
Logotip

Znebite se muh v hlevu z odličnim pripravkom QuickBayt® Spray.

V podjetju Agroavant imamo rešitev za leteče in gomazeče insekte za vsak hlev. Nakup tudi brez izkaznice.

V letošnjem letu je še posebej veliko insektov tako v domovih, hlevih in skladiščih kot tudi na pašnikih in ostalih zunanjih površinah. Insekti pa niso le nadležni ampak tudi škodljivi za nas in živali.

Živinoreja

Zakaj so muhe v hlevu škodljive?

Muhe povzročajo gospodarsko škodo, saj negativno vplivajo na počutje živali v hlevu in na paši,  povzročajo izgubo apetita živali, s tem pa tudi zmanjšujejo prirejo mleka in mesa. Muhe so prenašalke bolezni in mikroorganizmov, saj lahko ena muha prenese prek 20 milijonov virusov, bakterij ali glivic.

Učinkovita rešitev za muhe v hlevu je pripravek Quick Bayt® SPRAY, ki vsebuje feromon, ki muho privlači in aktivno snov, ki jo ubije. Učinek je viden že po nekaj minutah in deluje od 4 do 6 tednov.

Priprava premaza: 250 g pripravka Quick Bayt® SPRAY zmešamo z 200 mL vode in s čopičem nanesemo na zid. Količina zadostuje za hlev s cca. 25 glav živine. Nanos na zidu ni moteč, saj je bele barve. Ne pušča vonja, sledi in madežev.

Pripravek lahko uporabljamo tudi, ko so živali v hlevu, saj vsebuje odvračalo Bitrex in s tem preprečuje zaužitje neciljnim organizmom.

Pakiranje: 50 g, 250 g in 1 kg

Za več informacij izpolnite spodnji obrazec oz. nas kontaktirajte na 031 843 801 (Blažka Kunšek) ali 031 413 364 (Blaž Sinur).

    Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

    s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.