Surnan®
Logotip
Nazaj

Surnan®

Surnan® je rastlinski biostimulant, pridobljen iz koruze (Zea mays). Spodbuja razvoj in aktivnost korenin; spodbuja cvetenje in nastajanje plodov; izboljša organoleptične lastnosti plodov: barvo, okus, velikost, rok uporabnosti; izboljšuje toleranco na abiotski stres (suša, vročina, mraz …).

Vsebuje:

  • skupni dušik (N) 3 %
  • topni organski dušik (N) 3 %
  • organski ogljik (C) biološkega izvora 13,8 %

Formulacija: tekoče dušikovo organsko gnojilo
Pakiranje: 1 L, 5 L

SURNAN® vsebuje: aminokisline (> 14,8 %), proste aminokisline (> 8,3 %), peptide (11,5 %) z molekulsko maso pod 1100 Da, vitamine, mikro- in makroelemente, naravne regulatorje rasti (> 4500 ppm), sterole (> 900 ppm).

Dovoljena je uporaba v ekološkem kmetijstvu.

Surnan®

Fertigacija

Sadje, vinska trta, agrumi, oljka, aktinidija: 10–20 L/ha (pred cvetenjem, po nastanku in rasti plodov), 35–45 L/ha (začetek zorenja, zorenje).

Koruza: 20–30 L/ha.

Artičoka: 10–20 L/ha (vegetativna rast, tvorba glave).

Jagode, ostalo sadje in vrtnine: 1–2 L/1000 m2 (po presaditvi, vegetativna rast, cvetenje, po nastanku in rasti plodov).

Bučnice: 18–25 L/ha (vegetativni razvoj, cvetenje, nastajanje plodov, povečanje plodov, zorenje).

Okrasne rastline: 2–4 L/1000 m2 (od vegetativne rasti vsakih 20 dni). Najmanjša količina vode za aplikacijo: 200–250 litrov vode na 1 liter proizvoda SURNAN®.

Raztopino proizvoda SURNAN® v vodi nanesite v nekaj urah po mešanju. Nanesite na tla s kapljičnim namakanjem ali ostalimi oblikami namakanja, da doseže korenine.

Foliarna aplikacija

Vsi pridelki: 250–500 mL/100 litrov vode. Ponovite vsakih 10–15 dni.

 

SKLADIŠČENJE: Proizvod je potrebno skladiščiti in uporabljati pri temperaturah med 5 in 30 °C. Priporočljivo je, da ga ne puščate izpostavljenega sončni svetlobi in virom toplote. Izpostavljenost temperaturam pod 6–7 °C lahko v embalaži povzroči nastajanje dveh ločenih tekočih faz in rahlega usedanja, kar pa nikakor ne vpliva na lastnosti izdelka.

 

DODATNE INFORMACIJE: V dvomljivih primerih lahko pred nanosom izdelka opravite preizkus na majhni površini. Proizvajalec svojo odgovornost omejuje le na sestavo, formulo in vsebino. Uporabnik je sam odgovoren za kakršno koli škodo, ki bi nastala zaradi mešanja z nezdružljivimi izdelki, neobičajne uporabe ali podobnih nepredvidenih načinov uporabe. UPORABA in ODMERKI so odvisni od tal in kulture.

V primeru nenamernega razlitja površino potresite z inertnimi vpojnimi snovmi (pesek ali žagovina). Embalaže po uporabi ne zavrzite v okolje.
Z embalažo je potrebno ravnati v skladu z določbami Zakonske uredbe 81/2008. Izpolnjene so vse zahteve, določene v drugem delu Priloge 13 Zakonske uredbe 75/2010 ter v uredbah ES 889/2008 in 834/2007.

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.