Polyram® DF
Logotip
Nazaj

Polyram® DF

Polyram® DF je preventivni fungicid na trti za pridelavo vinskega in namiznega grozdja, na jablanah, hruškah, solati in endiviji, na krompirju in paradižniku.

Vsebuje: metiram 700 g/kg
Formulacija: Močljiva zrnca – DF
Pakiranje: 2q50 g, 1 kg

Prednosti

1. popolnoma selektiven na ciljnih kulturah v vseh fenofazah njihovega razvoja

2. dobro se meša z drugimi pripravki za zaščito rastlin, razen z insekticidi s kislo reakcijo (dihlorvos, dimetoat) in oljnimi preparati

3. ni strupen za čebele ter druge koristne insekte in pršice

4. sestava v obliki vodotopnih granul preprečuje nastajanje prahu in nezaželeno vdihavanje med pripravo škropiva

Polyram® DF

Polyram® DF je preventivni fungicid na trti za pridelavo vinskega in namiznega grozdja za zatiranje peronospore vinske trte (Plasmopara viticola), črne pegavosti vinske trte (Phomopsis viticola), na jablanah za zmanjševanje okužbe z jablanovim škrlupom (Venturia inaequalis), na hruškah za zmanjševanje okužbe z hruševim škrlupom (Venturia pirina), na solati in endiviji za zmanjševanje okužbe s solatno plesnijo (Bremia lactucae) in na endiviji za zatiranje solatne pegavosti (Marssonina panattonia), na krompirju in paradižniku za zmanjševanje okužbe s krompirjevo plesnijo (Phytophthora infestans).

Polyram® DF nima omejitev mešanja z drugimi fitofarmacevtskimi sredstvi, ki se uporabljajo na trti za pridelavo vinskega in namizneg grozdja, na jablanah in hruškah, na solati ter na krompirju in paradižniku. Pri mešanju upoštevajte vrstni red mešanja posameznih sredstev po vrsti formulacije (formulacije mešamo po sledečem vrstnem redu: WP, WG, SC, SE, EC in na koncu dodamo še SL formulacijo). Na zadnje dodajte foliarna gnojila.

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.