K-Othrine® Partix™ SC 25
Logotip
Nazaj

K-Othrine® Partix™ SC 25

K-Othrine® Partix™ SC 25 je koncentriran tekoči insekticid za nadzor ščurkov, stenic, pajkov, muh v zaprtih prostorih znotraj zgradb (hiše, poslovne stavbe, industrijsku obrati, itd.) ter nadzor os v gnezdih pod strehami in na drevesih.

Vsebuje: deltametrin 25 g/L (2,49 % w/w)
Formulacija: koncentrat za suspenzijo – SC
Pakiranje: 250 mL

Porozne površine, kot so les, tkanine, omet, ipd. najdemo povsod in predstavljajo kompleksen izziv za varstvo pred insekti. Trenutne formulacije na trgu ne zagotavljajo zadovoljivih rezultatov na teh površinah zaradi absorpcije in izgube aktivne učinkovine v razpokah.

Zahvaljujoč novi patentirani formuli Partix™ je aktivna učinkovina vgrajena v večje trdne delce, ki ostanejo na površini. Delci so približno 10-krat večji od tradicionalnih formulacij (npr. suspenzijskih koncentratov (SC)), kar preprečuje vpijanje dragocenega pripravka v mikro luknjice tretiranih površin. S tem se povečuje tudi biološka uporabnost pripravka na poroznih površinah, kot so les, omet, beton in tekstil ter, kot še nikoli doslej, se znatno poveča učinkovitost aktivne učinkovine in zmanjša potreba po ponovnih aplikacijah.

 

Ključne prednosti inovativnega biocida K-Othrine® Partix™:

 • Odlična pokrivnost in zmogljivost tudi na poroznih površinah kot so les, omet, beton, tekstil … Možen je tudi nanos na vzmetnice.
 • Delci, ki vsebujejo aktivno učinkovino, so trdni in imajo nepravilne oblike. To jim omogoča, da ostanejo enakomerno razporejeni po površini do 12 tednov, zato:
  • lahko insekti dostopijo do več aktivne učinkovine,
  • je zmanjšana potreba po ponovni aplikaciji,
 • Napredna tehnologija Partix™ ponuja hiter knockdown efekt.
 • Učinkovito delovanje proti širokemu spektru insektov, vključno s stenicami.
 • Odlična učinkovitost in stabilnost tudi pri visokih temperaturah.
 • Ne poškoduje tretirane površine, ne pušča ostankov in vidnih madežev, ne obarva tkanin in ne povzroča neprijetnega vonja.
 • Potrebna je le polovica količine aktivne učinkovine v primerjavi z drugimi insekticidi. Bistveno znižanje ravni (ostankov) aktivne učinkovine v okolju (-50 %).
 • Zagotavlja dosledne rezultate.

 

→ Enostavno naročilo in hitra dostava v spletni trgovini mojazemlja.eu

K-Othrine® Partix™ SC 25

Pripravek K-Othrine® Partix™ SC 25 se lahko uporablja na vseh stanovanjskih, javnih in industrijskih objektih, itd.

 

K-Othrine® Partix™ SC 25 je pripravljen za uporabo le s preprostim dodajanjem v vodo in mešanjem. Škropilno brozgo lahko nanesene na vse površine (les, kovine, beton, omet, steklo …).

 

Odmerek: 5 mL pripravka razredčite z vodo do 1 L.  Za dosego koncentracije 6,25 mg deltametrina na 1 m2 je potrebno na vsak kvadratni meter površine nanesti 50 mL delovne raztopine.

 

Obdelava površin, ki so podvržene mokremu čiščenju

 

Delovno raztopino nanašamo v špranje in razpoke s posebnimi šobami oz. z nastavkom s katerim lahko dosežemo notranjost razpok in špranj. Pasovna širina pršenja naj bo največ 0,1 m. Upoštevati moramo tudi ustrezno razdaljo med šobo in obdelovalno površino.

 

Obdelava površin, ki niso podvržene mokremu čiščenju

Pršimo samo po omejenih površinah kot so: zaprte površine pod kuhinjskim pohištvom, pod hladilnikom, pod kuhinjskim pomivalnim koritom, pod pečico, pod grelnikom vode, v vse špranje in razpoke, ki bi lahko bile zatočišče žuželkam.

 

Učinkovitost:

 • ščurki – do 12 tednov
 • pajki – do 8 tednov
 • muhe – do 5 tednov

Ponovitvene uporabe se lahko izvajajo največkrat 11-krat letno.

 

 • Pred uporabo znotraj prostorov zaprite vsa okna in vrata v prostoru, kjer bo pripravek uporabljen.
 • Ne nanašati neposredno ali v bližini hrane, krme in pijače ter pripomočkov in naprav, ki bi lahko prišli v stik s hrano, krmo, pijačo in živino.
 • Ne nanašati na površine kjer shranjujemo, pripravljamo ali sprejemamo hrano ali krmo.
 • Ne pršiti po pobeljenm perilu ali materialih, ki prihajajo v direkten stik z osebami v posteljah (posteljnina) ali materialih, ki se perejo (zavese). Ne škropiti žimnic v otroških posteljah.
 • Ne nanšati neposredno na ljudi, živali in posteljno perilo.
 • Pred uporabo je potrebno umakniti oziroma pokriti akvarije ali posode z ribami.
 • Med uporabo ne smejo biti prisotni opazovalci. Ponoven vstop v prostor jem ožen šele, ko se obrizgane površine posušijo.
 • Pred vstopom nezaščitene osebe v obdelan prostor je potrebno le-tega dobro prezračiti.
 • Proizvod mora biti uporabljen na tak način, da hišni ljubljenčki ne morejo priti z njim v stik.

 

Nadzor posteljnih stenic v zaprtih prostorih

Prva obdelava: Razredčite 10 mL pripravka K-Othrine® Partix™ z največ 1 L vode. Za dosego koncentracije 12,5 mg deltametrina na 1 m2 je potrebno na vsak kvadratni meter površine nanesti 50 mL delovne raztopine.

Druga obdelava: Po štirih tednih razredčite 5 mL pripravka K-Othrine® Partix™ z največ 1 L vode. Za dosego koncentracije 6,25 mg deltametrina na 1 m2 je potrebno na vsak kvadratni meter površine nanesti 50 mL delovne raztopine.

Učinkovitost je do 12 tednov.

 

Nadzor os v gnezdih na prostem

10 mL pripravka K-Othrine® Partix™ razredčimo z vodo do 1 L. Za dosego koncentracije 50 mg deltametrina na gnezdo razpršimo 200 mL delovne raztopine na gnezdo.

Popolno učinovitost dosežemo v 1–2 tednih.

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.