Življenje brez muh!
Logotip
15.03.2021
Nazaj

Življenje brez muh!

V podjetju Agroavant imamo rešitev za leteče in gomazeče insekte – za vsak dom, hlev, skladišče, pašnik ali drugo površino. Nakup tudi brez izkaznice.

V letošnjem letu je še posebej veliko insektov tako v domovih, hlevih in skladiščih kot tudi na pašnikih in ostalih zunanjih površinah. Insekti pa niso le nadležni ampak tudi škodljivi za nas in živali.

Zakaj so muhe v hlevu škodljive?

Muhe povzročajo gospodarsko škodo, saj negativno vplivajo na počutje živali v hlevu in na paši,  povzročajo izgubo apetita živali, s tem pa tudi zmanjšujejo prirejo mleka in mesa. Muhe so prenašalke bolezni in mikroorganizmov, saj lahko ena muha prenese prek 20 milijonov virusov, bakterij ali glivic.

Učinkovita rešitev za muhe v hlevu je pripravek Quick Bayt® SPRAY, ki vsebuje feromon, ki muho privlači in aktivno snov, ki jo ubije. Učinek je viden že po nekaj minutah in deluje od 4 do 6 tednov.

Priprava premaza: 250 g pripravka Quick Bayt® SPRAY zmešamo z 200 mL vode in s čopičem nanesemo na zid. Količina zadostuje za hlev s cca. 25 glav živine. Nanos na zidu ni moteč, saj je bele barve.

Pripravek lahko uporabljamo tudi, ko so živali v hlevu, saj vsebuje odvračalo Bitrex in s tem preprečuje zaužitje neciljnim organizmom.

Pakiranje: 50 g, 250 g in 1 kg

Insekticid K-Othrine® ima širok spekter delovanja na muhe, komarje, mravlje, ščurke, stenice …

Uporabljamo ga lahko v stanovanjskih, javnih in industrijskih objektih (hlevi, skladišča). Uporaba je enostavna, saj ga le zmešamo z vodo in poškropimo po stenah.

Odmerek: 25–50 mL pripravka/5 L vode za 100 m2.

Pakiranje: 100 mL

NE PUŠČA VONJA, SLEDI IN MADEŽEV.

Izdelek je na voljo v spletni trgovini Moja zemlja!

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.